В мережі спливли архівні кадри, на яких відображені ще зовсім молоді Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова. На відео, яке можуть пам'ятати лише найвідданіші шанувальники співачки, можна побачити як Наташа намагається з'ясовувати стосунки. Це й не дивно, адже артистці тоді не було ще навіть 30 років, зовсім юна була тоді "Русалка", а дельфін покірно слухав.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатського пабліку Наташі Корольової "_delfin_i_rusalka_1991" в мережі Instagram.

"Стосунки — це компроміс, вміння прислухатися до іншої людини, зрозуміти її, пояснити себе, свої бажання, ставлення до світу, причини вчинків, мовчати і дутися, вирішивши, що все зрозуміло і так і "він повинен усвідомлювати, як неправий..." - ну просто дитячий садочок якийсь — ніхто нікому нічого не повинен. Пояснюй, проси пояснити, прощай, проси вибачити, розмовляй, тільки не йди в глухий кут мовчання і образ, безглуздого та ідіотського самолюбства.", - відверто пишуть у пабліку "_delfin_i_rusalka_1991".

Наташа Корольова і Ігор Ніколаєв, скріншот з YouTube
Наташа Корольова і Ігор Ніколаєв, скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами та фотографіями. Нещодавно знаменитість висловила занепокоєння щодо коронавірусу COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома. Так, артистка вирішила присвятити чуттєвий пост своєму чоловікові Тарзану і синові Архипу, розповівши, як зробити так, щоб дитина потрапила на обкладинку культового журналу Forbes. Варто зазначити, що Архипові зараз 17 років, проте сам хлопець на сторінках журналу не красувався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова показала фото 15-річної давності, як виглядав молодий Тарзан і маленький син.

Як повідомляв Знай.uа чоловік Корольової Тарзан роздягнувся і показав, що не голить на самоізоляції.

Знай.uа писав, Тарзан в білих стрінгах "напав" на хейтерів через Корольову: "Готові луснути".