Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, які разом з дружиною сиділи в тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, на якому з'явився в цікавому образі і зовсім без одягу.

Як видно, Олексій зобразив себе сам, він стоїть на вулиці зовсім голий і демонструє стиснутий кулак. При цьому артист грізно дивиться в камеру, а на тлі можна побачити невеликий басейн. Мабуть, він вирішив відкрити сезон та скупатися. У підписі до кадру Потап написав: "40 хвилин тренування біля басейну. #тренування. Доброго ранку". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засипаючи його компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.