Через пандемію Covid-19 і подальший карантин багато людей страждають від гіподинамії. Відомі особистості – не виняток. Тому доводиться підтримувати форму з допомогою правильного харчування. Своїм рецептом поділилася прима-балерина України Катерина Кухар. Вона розповіла про свої уподобання і запропонувала деякі корисні лайфхаки, щоб не поправитися на карантині.
Кухар воліє почати ранок зі склянки теплої води з лимонним соком, а потім п'є каву з кардамоном і лимоном. На сніданок прима-балерина воліє яйце некруто або сир Dorblu. Після сніданку вона обов'язково тішить себе маленькою шоколадною цукеркою.

Катерина Кухар


Вдень у балерини перекус. Для цього вона воліє шматочок злакового хліба з маслом та ікрою щуки. В якості десерту, вона їсть “Коктейль Амосова”, що включає чорнослив, курагу, імбир, родзинки, мед, лимон і горіхи. Всього однієї чайної ложечки достатньо, щоб побалувати себе і отримати величезну дозу корисних речовин.
На обід балерина воліє легкі супчики, на бульйоні з морепродуктів. Наприклад, можна використовувати червону рибу. Далі в суп додаються овочі і гриби. Під час обіду Кухар дозволяє собі келих вина.
Вечеряє Катерина різними овочевими салатами або овочами на пару з рибою або морепродуктами. Рідко вона дозволяє собі насолодитися хачапурі, піцою або смаженою картоплею. Кухар зазначила, що ніколи не їсть на ніч макарони та тортики. На ніч вона намагається уникати переїдання. Також увечері Катерина любить випити чашку ароматного чаю. Вона розповіла, що чаї готує її чоловік Саша, тому що у нього виходить приголомшливо. Чай може бути з м'ятою, лаймом, імбиром, мелісою, лавандою або іншими добавками.

Також Знай.иа публікував текстову трансляцію суперфіналу шоу Голос країни 10 - як вибирали переможця ювілейного сезону.

Крім того, Ірина Білик знялася для документальної драми про свою кар'єру та особисте життя "Ірина Білик 5.0", зізнавшись, через що їй довелося пройти.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще