У неділю, 26 квітня, відбувся фінал десятого шоу “Голос Країни”. У зв'язку з пандемією коронавіруса і введеним через неї карантином, він зазнав серйозні зміни. Насамперед, це торкнулося цілей, заради яких проводився збір коштів. Задовго до старту фінального концерту канал “1+1” оголосив, що гроші будуть направлені на боротьбу з пандемією.
Сьогодні канал нарешті оголосив, яку суму вдалося зібрати після фіналу ювілейного сезону шоу. У загальній складності користувачі пожертвували 627 407 гривень. Ці гроші будуть спрямовані на користь українських лікарів.

Голос країни 10 сезон, скріншот з відео
Голос країни 10 сезон, скріншот з відео

Їм закуплять захисні комплекти одягу, маски, респіратори, обладнання для лікування хворих і т. д. Курирувати покупку буде “Українська біржа благодійності”.
Крім того, “1+1” оголосив про благодійний музичний марафон “Ти не один”, який відбудеться в суботу, 3 травня. Підтримати українських медиків може кожен. Для цього потрібно відправити СМС зі словами підтримки лікарям на номер 88001. При цьому з вашого рахунку буде списано 20 гривень. Також підтримати проект “Ти не один” можна і з допомогою банківського переказу. Збір коштів проводиться до 8 травня. Реквізити для переказу наступні.
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЄДРПОУ: 38005762
Банк Кредит Дніпро р/р UA753057490000002600730669803
Призначення: Благодійний внесок Ти не один.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, провал, поцілунок і еротична поезія – чим закінчилися побачення з Максом на шоу "Холостяк".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.иа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS краща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без сигарет.