Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка видала простий і дуже апетитний рецепт тонких французьких млинців фламбе з апельсиновим соусом і морозивом, приготувавши смакоту на сніданок разом із молодшою донькою Алісою. Примітно, що у Олі просто в будинку стоїть холодильник, забитий морозивом від виробника, у рекламі якого знімалася красуня.

Готуємо млинці фламбе з апельсиновим соусом і морозивом Всім приємного апетиту! Побалуйте себе 😋 поділилася рецептом Полякова

Фолловери не пройшли повз і почали дякувати Ользі: "Оля я Вами захоплююсь! Стільки енергії і заряду позитивних емоцій дивлячись на Вас! Запальничка Ви наша! Талановита людина - талановита у всьому! 💐", "Це дуже смачно))", "Оля!!! Обожнюю Вас!!! Ви неймовірна🔥🔥🔥🔥🔥", "ОЛЬГА, ВАМ ЗА РЕКЛАМУ МОРОЗИВОМ ЗАПЛАТИЛИ?)", "Олінька, дякую за гарний рецепт!❤️", "Ого скільки морозива", "Ой,спасібкі!)", "Навіщо стільки вдома морозива???!!!!! Яку треба мати силу волі.".

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.