Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився пікантним кадром на полі, позуючи біля величезних стогів сіна з колоском у зубах. Так, артист примери шкіряну куртку, джинси та білу футболку, натякнувши фанаткам, що його серце давно зайняте. Віталій вирішив поміркувати на тему відносин, зазначивши, що заради коханих можна і потрібно змінюватися.

Як же складно змінюватися, особливо в кращу сторону в нинішніх обставинах карантину... Хтось впевнений, що він ідеальний і змінюватися мають інші... Хтось вважає, що мінятися занадто пізно, а може просто боїться це робити... Але одне я знаю точно – заради коханої людини можна і треба мінятися!🧡 поділився думками Козловський

Фолловери не пройшли повз, висловлюючи свої думки і засипаючи співака компліментами: "Дуже добре сказано! Але , напевно, якщо мінятися, то в першу чергу заради себе. Але, на жаль, далеко не кожен здатний себе адекватно оцінювати.", "Серйозний, і дуже небезпечний.. 🔥🙏👍👍👍👍", "100% згодна з Віталіком!)І можна,і потрібно!!!", "Ого! Ось це фото! 😸👍 Прямо на плакат і терміново в тираж! Ефектно)", "без Змін внутрішньої боротьби самим з собою не буває, це завжди складно, іноді боляче. Але воно того варто.".

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.