Насправді, Джо Кірі, який грає Стіва Харрінгтона, хвилює нас більше, ніж коли-небудь. Всі чекають у майбутньому сезоні - чи буде видалено легендарний наряд Scoops Ahoy.

«О, чувак, це досить дивно - брати Даффери дійсно зробили це знову», - розповідає Кері журналу Total Film, просуваючи фільм «Вільний хлопець», режисером якого є продюсер Stranger Things Шон Леві. «Я думаю, що в цьому році - і я знаю, що кажу це кожен рік - це, безумовно, буде набагато страшніше, ніж у попередні роки, тому що в минулому році було досить страшно».

На питання про те, чи повернуть наряд Scoops Ahoy, він відповідає: «Я знаю, що костюм виконав свою роль, і я радий його зняти (сміється). Чи є він у мене вдома на Хеллоуїн? На жаль, немає!"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Передплатники Netflix схрестили пальці в очікуванні довгоочікуваного продовження серіалу, який вже встиг стати легендарним. Правда, в даний час, немає ні слова про те, коли Stranger Things вийде в прокат.

Netflix не оголосила дату випуску Stranger Things, але шоу призупинено через коронавірус. Це, ймовірно, означає, що будь-яка дата запланована компанією буде перенесена в будь-якому випадку ще, як мінімум, на кілька тижнів. Тим не менш, всі з нетерпінням чекають повернення серіалу, тим більше, що творці постійно дражнять фанатів.

Отже, що ми знаємо про 4-й сезон Stranger Things? Насправді, досить багато, в тому числі підтвердження того, що улюблений персонаж не такий вже й мертвий - про що було оголошено в трейлерах Netflix.