Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями в соціальних мережах розгорівся гучний скандал, головним антигероєм якого стала відома українська телеведуча, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко. Необережні висловлювання про домашнє насильство прозвучали так, що в них угледіли його виправдання.

Регіна Тодоренко, скрін з відео
Регіна Тодоренко, скрін з відео

Все б нічого, можна було б і забути, адже чого тільки не говорять зірки, яке повинні розважати людей. Однак через пару днів Тодоренко поплатилася за сказане щонайменше двома великими контрактами на рекламу. Звичайно, прикро. Саме тому варто нагадати нашим читачам, що Регіна далеко не перша зірка, яка потрапила в подібний скандал:

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Віра Брежнєва: "Я українською співачкою не була"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У березні минулого року співачка Віра Брежнєва (з дівочим прізвищем Галушка) з міста Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) раптом заявила, що ніколи не була українською співачкою. У своєму інтерв'ю ексучасниця гурту "ВІА Гра", ідея створення якої належить українському продюсеру Дмитру Костюку, пояснила це тим, що ніколи не брала участь в місцевій "Пісні року" і не писала пісень українською.

Юрій Бардаш у Юрія Дудя, YouTube
Юрій Бардаш у Юрія Дудя, YouTube

Юрій Бардаш: "Я спостерігаю свавілля в цій країні"

У січні на каналі інтерв'юера Юрія Дудя в YouTube вийшов новий випуск, героєм якого став український продюсер Юрій Бардаш, найбільш відомий продюсуванням гурту "Гриби" та співачки Луни (його колишньої дружини). І в контексті скандалів останнім часом рівних Юрію Бардашу не знайти, тому що "двіж", який мчав у соцмережах наступні два тижні після виходу інтерв'ю, був максимальний.

Без тіні збентеження Бардаш також заявив, що гурт "Гриби" їздив з концертами до Росії, поки інші артисти "притиснувши хвости, не виїжджали". Що свою колишню дружину, співачку Крістіну Герасимову (Луна), він не бив — вони просто "билися". І це лише мала частина того, що дарує Юрію Бардашу пальму першості в нашій сьогоднішній добірці.

Іван Дорн, фото: Grafon
Іван Дорн, фото: Grafon

Іван Дорн: "Щоб не смерділи"

Співаку і продюсеру Івану Дорну частенько пригадують інтерв'ю тому ж Юрію Дудю. Хоча вийшло воно в YouTube теж три роки тому. Тоді музикант якраз повернувся з США, де записував свій черговий альбом, і в бесіді з блогером поговорив на багато тем. В тому числі і про "сварку двох братів" (таке формулювання для війни, яку Росія розв'язала на сході України, здивувала навіть Дудя).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова кохана Козловського взялася захищати Тодоренко, Раміні і не снилося: "Роль жертви".

Як повідомляв Знай.uа чоловік осоромленої Тодоренко Влад Топалов влаштував істерику в прямому ефірі - "Я ненавиджу вас".

Знай.uа писав, чоловік Тодоренко Топалов на фоні скандалу втратив близьку людину: "Молюся за тебе".