Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Эсхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле домашнє фото, а в підписі до нього назвала улюблені фільми.

На фотографії, яку Раміна зробила в дзеркалі, вона позує, сидячи на підлозі в спортивному вбранні. На ній рожеві лосини і короткий чорний топ, який ледь утримує пишне декольте. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі зовсім немає макіяжу, зона мило посміхається, дивлячись в телефон. У підписі до кадру Эсхакзай написала свій список улюблених фільмів, серед яких "Платформа", "Непрощений" і "Текст". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.