В 2018 році Antena 3 припинила дію La casa de papel після невдалого збору даних про очікувану аудиторію. Кілька місяців тому ніхто не міг собі це уявити що все зміниться. Художній твір Алекса Піни в підсумку став справжнім масовим явищем завдяки його стрибку в Netflix. З початком серіалу популярність акторів зросла до такого рівня, що вони стали дуже популярними особами серіалу в різних країнах.

Урсула Корберо, Джеймі Лоренте, Альба Флорес і компанія прокидалися щоранку з тисячами і тисячами нових фоловерів у своїх соціальних мережах. Цей факт привернув їхню увагу, так як вони не розуміли, що відбувається з «La casa de papel» на Netflix після невдалих прогнозів. Більшість з них перевищила мільйон фоловерів в Instagram всього за декілька тижнів таким чином, що сьогодні актори цієї картини є справжніми авторитетами в світі 2.0.

Але хто найпопулярніші актори і актриси La casa de papel в Instagram?

Урсула Корберо

Хоча актриса вже зробила велику кар'єру в кіно і на телебаченні, її роль Токіо в La Casa de Papel принесла їй світову популярність. Її персонаж - один з найулюбленіших і найбільш представницьких в серіалі, тому у неї вже є понад 19 мільйонів фоловерів у Instagram сьогодні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джеймі Лоренте

Його участь в La casa de papel і Elite, ще одному успішному проекті платформи, зробило актора відомим у багатьох країнах, де за цими двома картинами йдуть мільйони і мільйони користувачів. Сьогодні він збирає понад 14,8 мільйонів фоловерів на своєму акаунті в Instagram, де зазвичай ділиться своїм повсякденним життям.

Мігель Ерран

Як і його партнер Джеймі Лоренте, Ерран домігся успіху у всьому світі завдяки своїм персонажам в La casa de papel і Elite. Звичайно, як і Лоренте, і він були змушений покинути Elite, оскільки записи були несумісні з записами белетристики Алекса Піни. Актор досяг понад 13,3 мільйонів фоловерів у Instagram.

Альба Флорес

Дочка співака Антоніо Флореса здивувала усіх своїми акторськими здібностями. Це було продемонстровано її фантастичними виступами в «La casa de papel» і «Vis a vis», де її герої найбільш улюблені публікою. Актриса має більше одинадцяти мільйонів фоловерів у соціальних мережах.

Альваро Морте

Без сумніву, одкровення цієї картини. Своєю роллю професора, акторові вдалося підкорити практично всіх глядачів. Актор зробив перехід від «Таємниця старого мосту» до Netflix, щоб стати світовою зіркою з більш ніж 10,4 мільйонами абонентів в Instagram.

Педро Алонсо

Актор з великої художньої кар'єрою в таких творах, як «Гран готель», «Эмбаджада» чи «Bajo Sospecha». Однак його берлінський характер в «Паперовому будинку» призвів до реальних змін у його житті. Галийский актор визнаний у всьому світі завдяки цьому епічному лиходієві. Його зйомки в художній літературі Алекса Піни дало йому більше 8,3 мільйона фоловерів в соціальних мережах.

Естер Холлі

Її героїня Моніка Газтамбіде зуміла завоювати любов публіки, незважаючи на те, що не зіграла головну роль у серіалі. Актриса досягла світового визнання, що призвело до появи більш 5,9 мільйонів фоловерів у Instagram.

Іціар Ітуньо

Ще одна актриса з великою артистичною кар'єрою, особливо на батьківщині, в Країні Басків. Іціар Ітуньо дає життя в «La casa de papel» інспектору Ракель Мурільйо, яка пізніше стає перевертнем в групі El Profesor під ім'ям Lisboa. Міжнародне визнання дозволило їй зібрати понад 4,6 мільйонів фоловерів.

Нахва Німрі

Хоча актриса не була частиною початкового складу «La casa de papel», її включення в третій сезон більш ніж амортизовано. Її персонаж Алісія Сьєрра стала одним з головних героїв сюжету, а також одним з найбільш улюблених публікою, незважаючи на те, що вона представляє велику загрозу планам професора. Актрисі вдається зібрати більше 4,1 мільйона користувачів у своєму акаунті в Instagram.