Багато спекуляцій було навколо особистості людини, яка буде грати персонажа у другому сезоні популярного шоу Netflix. І в лютому було оголошено, що зірка Killing Eve Кім Бодния буде тим, хто оживить на телеекрані легендарного персонажа з всесвіту Відьмака.

Тим не менш, пізніше з'явилися повідомлення, що Бодния був не першим, кому хотіли віддати цю роль.

Подейкують, що режисери поглядали на голлівудських зірок Майкла Кітона і Медса Міккельсена, які, як кажуть, не змогли або не захотіли прийняти цю пропозицію.

The Witcher // кадр з фільму
The Witcher // кадр з фільму

Улюблений персонаж Весемир є другом і наставником головного героя фентезійного шоу Геральта з Рівії (Генрі Кавілла).

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кастинг Бодниї був схвалений глядачами шоу, яке вперше було випущено у грудні 2019 року.

Зірка "Ігри престолів" Крістофер Хівью, який зіграв Тормунда Смерть Велетнів, також приєднався до зйомок другого сезону. Але, на жаль, виробництво зупинилося через пандемію коронавіруса.

Шоуранер Лорен Шмідт Хіссрих недавно оголосив, що новий сезон представить великі зміни графіка після критики фанатів.

Хіссрих пояснив рішення в Reddit AMA (Ask Me Anything) минулого місяця, сказавши: «Структура оповіді була створена для того, щоб ми могли розповідати короткі розповіді Геральта (на мій погляд, основи всього світу відьмаків), в той час як Цирі і Йенніфер також можуть бути частиною шоу.

Очікується, що шоу повернеться на Netflix в 2021 році.