Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка вийшла в прямий ефір разом з солісткою групи "НеАнгели" Славою Камінською.

Дівчата обговорили пластичні операції Слави і Ольги, причому Оля зізналася, що не гребує фотошопом, в основному збільшенням сідниць. Красуні "перемили кісточки" колишньому чоловікові Слави, Едгару Камінському, відверто поговорили про розлучення і його нову пасію, Ольгу Багату. Також Слава зізналася, що у неї з'явився новий коханий, увесь час кличучи чоловіка на ім'я Віталій, проте, не показуючи його обличчя. "Вишенькою на торті" стала відверта гра "Правда/дія", де Камінська показала, наскільки глибоко може засунути собі в рот величеньку палицю ковбаси.

Оля , @polyakovamusic 😂 #яжемать 😂 Смішний ефір 😂🤦🏽‍♀️ будь самим собою 🤣ПС варіації на тему 🤣 поділилася емоціями від ефіру Слава Камінська

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Здається це фото переможе рейтинги про розлучення", "Класний ефір😂", "😂😂😂😂😂😂 Смакота", "Дуже сподобався ефір. Веселі😍", "Ефір супер!!! Ржала і настрій бомба!!!!🤣 чоловік, правда, не зрозумів гумору, ну і гаразд!😁 молодці!!!", "Були дуже душевні і відкриті.. без пафосу....😘".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.