Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка разом зі своїм тренером Сергієм Шереметою провела відеотренування для всіх бажаючих, показавши, як швидко скинути зайві кіло, якщо ви все-таки сильно захопилися смакотою в чотирьох стінах. Красуня поділилася одним із своїх головних секретів, як зробити королівські ніжки навіть у домаших умовах. Варто відзначити, що на цей раз красуня займалася і зі своєю 15-річною донькою Машею.

Робимо королівські ніжки з акцентом на сідниці Вам знадобляться: 5-літрова пляшка з водою і фітнес-резинка. Годі лежати на дивані, займаємося разом зі мною! 💪 мотивує фанатів Полякова

Фолловери залишилися в захваті: "Дякую, Олю))) Ваші з Сергієм тренування 🔥🔥🔥))", "Оля, ви така класна🔥", "Ваші тренування з Сергієм супер ..кращі з кращих..займаюся тільки з вами 😘😘😘", "Який симпатичний тренер 😍", "Оля, ви дуже класна🔥".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.