У мережі оприлюднили унікальне фото знаменитого колись 46-річного виконавця хіта "Хлопчик-бродяга" Андрія Губіна. Так, світлину кумира 90-х років опублікувала в Instagram співачка і композиторка Уляна Каракоз.

"Нарешті Андрюша до нас добрався! Добре провели час! Все буде добре!", - підписала вона знімки, на яких співак виглядає помітно постарілим, що в свою чергу і викликало активне обговорення в мережі. Відтак, одні сумували через артиста, а інші почали захищати свого кумира та запевняти, що виглядає він прекрасно:

Скандальне фото співака

  • "Йому тільки 46, а як він виглядає .... Сумно, звичайно"
  • "Що ж з ним стало"
  • "Час нещадний"
  • "Як він постарів"
  • "Нормально для своїх років він виглядає. Природно, без пластики"
  • "От не розумію, що так причепилися до зовнішності Андрія ... добре він виглядає"

Скандальне фото співака

До слова, кадри були зроблені в Підмосков'ї, де днями виконавець, який раніше скаржився про проблеми зі здоров'ям, і відзначав з друзями свій 46-й день народження.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Молодий Андрій Губін

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.