Онлайн пост-шоу з Григорієм Решетником виходить щоп'ятниці о 22:00 на Instagram-сторінці проекту "Холостяк". Одним з гостей шоу став головний герой 6 сезону реаліті та тренер проекту "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія.

В прямому ефірі грузин поділився думкою про головного героя 10 сезону Макса Михайлюка, прокоментував його рішення, а також дав йому кілька корисних порад.

Про 10 сезон і Холостяка

Хочу в цілому привітати канал СТБ і телеглядачів з ювілейним 10 сезоном реаліті "Холостяк". Це говорить про те, що народ любить проект. Я шалено радий, що цей сезон зараз проходить дуже успішно. Макс – позитивний Холостяк. Побачивши його вперше, я відзначив його світлу енергетику. Мені дуже імпонує, як він спілкується з дівчатами. Вважаю, що 10 сезон дійсно дуже красивий і цікавий. Пристрасті розпалюються, залишилося зовсім мало учасниць. Не заздрю, звичайно, Максу зараз…

Іраклі Макацарія та Григорій Решетник, скріншот
Іраклі Макацарія та Григорій Решетник, скріншот

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Про вчинки Холостяка і учасниць

Макс прийшов на проект не для того, щоб отримувати схвалення дівчат на кожен свій вчинок. У нього є своя думка, своя історія з кожною учасницею. Він слухає себе, свої почуття, свій порив. Рішення Холостяка – це його рішення. Ніхто не може засуджувати його за це. Макс, як і будь-який Холостяк, проходить через відповідальний період, адже йому потрібно визначитися, не допустити помилку. Відповідно, ми не можемо вимагати від нього вчиняти так, як подобається глядачам або учасницям.

Звичайно, я розумію і дівчат. Не кажу, що їм легко. Між ними є певна конкуренція і, можливо, деякі недолюблюють один одного. В основному так і відбувається, це нормально. Адже їх об'єднує одне бажання – побудувати відносини з Максом.

Іраклі Макацарія, фото СТБ
Іраклі Макацарія, фото СТБ

Про Церемонію троянд і вибір Холостяка

Церемонія роз – це найбільш емоційно розжарений момент як для Холостяка, так і для дівчат. У Макса є один тиждень, щоб прийняти рішення і попрощатися з кимось з учасниць. Цього часу цілком достатньо. Проводжаючи дівчину, це не означає, що у Холостяка немає симпатії до неї, але, ймовірно, до іншої учасниці у нього почуття набагато сильніші. Хочу побажати Максу, щоб він слухав себе, свої внутрішні відчуття – наскільки йому комфортно з тією чи іншою дівчиною. Думаю, він все робить добре і правильно.

Іраклі Макацарія, фото СТБ
Іраклі Макацарія, фото СТБ

Порада Максу

Максу хочу побажати, щоб він не витрачав свою енергію на те, щоб комусь щось доводити. Проект – дуже відповідальний момент у його житті. Раджу сконцентруватися на тому, що йому говорить серце. Це найважливіше. Нехай не забиває голову різними коментарями. Завжди знайдуться люди, які будуть критикувати. Так і повинно бути – ми не можемо всім подобатися. Бажаю Максу удачі!

До речі, незважаючи на те, що прямий ефір дивилася учасниця минулого сезону Анетті, якій Іраклі передав привіт, Холостяк зізнався, що з дівчиною вони не спілкуються. Разом з цим, чоловік додав, що його серце зараз не зайняте.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшли побачення в Єгипті на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв портал Знай.uа, холостяк Іраклі Макацарія зізнався, що є інтровертом на 100%.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Добринін встав на захист Тодоренко у скандалі з домашнім насильством.