Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка приготувала з українцями в прямому ефірі смачну рибу, запечену в солі і картопляний гратен.

Ольга також зазначила, що її чоловік Вадим раптово став об'єктом недоброзичливців і заздрісників, у коментарях почали з'являтися образи, мовляв чоловік "жирний лисий, і старий". Красуня одразу ж поставила хейтерів на місце, зазначивши, що вони з Вадимом можуть носити джинси одного розміру, і єдина правда з пліток - він дійсно лисий. Виявляється, фоловерам також не подобалися міні-шортики Полякової, в яких та готувала на кухні, тому на цей раз співачка приміряла стильні джинси старшої дочки, 15-річної Маші.

Риба, запечена в солі і картопляний гратен Ви з легкістю зможете запекти таку рибу вдома. Не лякайтеся величезної кількості солі! Смак страви від цього стане тільки краще. Спробуйте! А як гарнір до риби - найніжніший картопляний гратен. поділилася черговим апетитним рецептом Полякова

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Ольгу в компліментами, а в майбутньому порадили не слухати заздрісників.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.