У проекті СТБ "Холостяк-10" залишилося чотири учасниці, які претендують на серце головного героя Макса Михайлюка. З кожним тижнем вибір Холостяку дається все складніше, адже дівчата відкриваються більше, а почуття посилюються.

"Якщо чесно, після останніх відносин я навіть втратив надію, що зустріч щирої людини, яка буде зі мною до кінця відвертою і не дуритиме. Я не кажу, що я подарунок, що у мене легкий характер, але при цьому останнє, що я буду робити – це обманювати. Я вважаю, що якщо є, в першу чергу, кохання і щирість, відсутня брехня, то можна впоратися з будь-якими вадами характеру. З усім можна впоратися", – вважає Макс.

Холостяк Макс Михайлюк, фото СТБ
Холостяк Макс Михайлюк, фото СТБ

Головний герой назвав кохання "вільним падінням".

"Дуже круте відчуття. Коли ти кохаєш, ти нічого не можеш контролювати. Всі дівчата різні, всі індивідуальні і з кожною цікаво по-своєму. Є люди, яким для щастя все-таки потрібна друга людина, щоб почувати complete happiness. Напевно, я відношуся до таких", - заявив Холостяк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Іраклі Макацарія в прямому ефірі поділився думкою про головного героя 10 сезону Максі Михайлюка.

Як повідомляв портал Знай.uа, холостяк Іраклі Макацарія зізнався, що є інтровертом на 100%.

Також портал Знай.uа писав, як пройшли побачення в Єгипті на шоу "Холостяк-10".