24 квітня відбувся 8 тиждень на романтичному шоу "Холостяк"-10. Дівчат залишилося всього 5, а боротьба між ними посилюється. У цьому випуску відбулася справжня провальна зустріч сезону. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, головний герой Макс дав можливість Насті та Христині самостійно організувати побачення.

Дівчата отримали по 25 тисяч гривень. На перше побачення Макс вирушив до Христини додому. Гроші вона вирішила повернути. Але такий великодушний вчинок затьмарив порожній стіл, а Холостяк любить добре поїсти. Тому Максу довелося самому замовляти їжу.

Настя ж витратила всі гроші. Купила дорогий костюм Максу, а собі – туфлі та сережки. Пара відвідала астролога, а після вирушила в дорогий ресторан. Однак під час особистої бесіди чоловік зрозумів, що Настя поняття не має, чим хоче займатися в житті. У підсумку, Холостяк вирішив провести дівчину додому, не дочекавшись Церемонії.

Холостяк, СТБ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дана отримала запрошення на індивідуальне побачення. Макс захотів відправитися в планетарій. У свою чергу, дівчина прочитала свій відвертий вірш, присвячений Максу, і закріпила його поцілунком.

"Той факт, що це все проєкти про стосунки, і вона їх відвідує, мене насторожує", – зізнався Макс.

Холостяк, СТБ

Аліна теж отримала запрошення на індивідуальне та перше побачення. Дівчина вирішила з'явитися в червоній вечірній сукні. Пара літала на вертольоті, а потім Макс запропонував уявити Новий рік та відзначити його. За традицією вони написали бажання на папірцях, підпалили та випили попіл з шампанським.

Також Холостяк поцікавився, чи насправді Аліна нецілована. Дівчина вирішила не відповідати, а Макс вирішив перевірити на ділі та поцілував її.

Холостяк, СТБ

У кінці випуску відбулася Церемонія троянд, яка обернулася справжньою пригодою для Даші і нерозумінням для Христини. Аліна підривала петарди, а Дана ледве стримувалася, щоб не звернутися до прочитання поезії. В результаті шоу покинула лише Настя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що холостяк Іраклій Макацарія опублікував чергову серію відео зі своїх тренувань.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "холостяк" Добринін влаштував жаркі ігрища з Квитковой на карантині.

Також "Знай.ua" писав, що холостяк Макс влаштував романтичний сюрприз і відсвяткує Новий рік.