Найбільш романтичне шоу України "Холостяк" підійшло до свого фіналу та Микита Добринін оголосив свій вибір на всю Україну. Обраницею зоряного холостяка стала 20-річна Дарина Квіткова.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя"- поділився Холостяк.

Холостяк
Холостяк

Микита зізнався, що закоханий, і надів перстень на палець своєї обраниці. На своїх сторінках у соціальній мережі Instagram і Даша, і Микита опублікували слова освідчень.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Але не так давно Дар'я шокувала ще одним визнанням про екс-холостяка. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона зазначила, що останнє побачення пари в Італії було дуже напруженим і під час їх складного розмови вона сказала фразу, яка переламала весь результат зустрічі.

"Під час нашої розмови, щоб розрядити обстановку, я вигукнула: «Підлога - це лава», через секунду Микита вже стояв на стільці, а своїм сміхом ми заповнили приміщення. Вірте в краще.
Почуття понад усе" - поділилася дівчина.

В коментарях шанувальники пишуть свою думку на цей рахунок:
"Це так круто, що ви перемогли!! Багато хто вірили в вас!", "Микита пізно зрозумів, що ти справжня", "У вас навіть посмішки підходять одне одному", "Я чекала,що ти цю фразу скажеш коли були обнімашки після отримання кільця", "Ви не разом. Так шкода, хотілося б, щоб хоч 1 історія закінчилася весіллям і дітьми", "Краще б показували такі моменти на екрані) Був би більший рейтинг", "А чому це не виставили в ефір? Ти могла б виставити це відео?".

Нагадаємо, колишні учасниці "Холостяка" злили всі таємниці нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.