Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела захоплююче тренування, навчаючись танцювати самбу разом з фіналістом "Танці з зірками", партнером Лесі Нікітюк, Максимом Єжовим і старшою донькою, 15-річною Машею. Дівчата під керівництвом зіркового красеня збордрили українок з самого ранку яскравими і звабливими рухами під ритмічну музику.

Танцювальний майстер-клас по самбі від гарячого @ezhov_maksim_ Наше нововведення - це танці під музику! Дуже круто! Кому важко робити фіз. вправи - танцюйте разом з нами в кайф! 🤗

Фолловери залишилися в захваті, адже ефір видався дуже позитивним: "Спасибі! Було класно! Відчула себе дерев'яним Буратіно, але є над чим працювати! Маса задоволення і спалювання калорій! 😍🔥👍", "Єжов звичайно цікавий!)", "Голос як переклад в старих фільмах на відеокасетах", "Вогняні танці!👏👏🔥", "Дівчата, ви супер! Машенька умнічка!!!👍🏻👍🏻👍🏻", "Це було супер! 👍👍👍Мені шалено сподобалося! 🤗🤗🤗🌹🌹🌹 Танцюйте далі, і показуйте нам нові, класні рухи!👍👍👍👏👏👏👏", "Яка ж ти - супер-дівчинка Оля!!!!".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.