Відома співачка Лоліта активно веде власний Instagram-сторінку і останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Так, під час карантину артистка намагалася запустити свій жартівливий челлендж і навіть підстригла каре в самоізоляції. На цей раз Лоліта вирішила підняти настрій фанатам новим роликом.

Відео співачка опублікувала в Instagram.

"Як багато всього зараз можна показати: сходовій клітці, ліфта, сміттєвого контейнера✌️😂 Не відпускайте настрій 🙌❤️", - написала Лоліта.

У відео артистка нафарбувалася і одягла величезні сережки з бамбука у вигляді кілець. Вона зазначила, що "коханий подарував їй те, що їй сподобалося, але до карантину вона не могла носити".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зате зараз, з мішком сміття це виглядає просто органічно. Пішла виносити сміття, буду показувати це сміттєвого контейнера", - посміхаючись, каже Лоліта.

Шанувальники залишили чимало різноманітних коментарів під оригінальним роликом. Зокрема, деякі здивувалися розміром сережок і поцікавилися, чи не важко їх носити, а іншим фанатам її сережки нагадали ручки від авоськи і навіть порівняли з вухами чебурашки.

"Лоліта, вушках не важко?", "Ви особистість! Люблю Вас!!! Освещайте важливі теми тільки!", "Спасибі за Дуууже тонке відчуття/розуміння життя", "Прекрасні ручки від авоськи)))))", " Як вуха у чебурашки!", "Ой які красиві сережки", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта обчекрыжила волосся, а потім подивилася в дзеркало і "протверезіла".

Як повідомляв Знай. ua, Лоліта з Королевою і Овсієнко заспівали українською.

Також Знай. ua писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про своєї єдиної дочки.