Відома російська співачка Лоліта показала своє обличчя без макіяжу. Так, днями на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала відео, на якому та постала перед передплатниками без косметики. У ньому Лоліта подякувала одного за ювелірну прикрасу — коштовні сережки.
Про це пише Clutch.

"Павло Т @pavel.t_official! Спасибі! Ви нічого не просили мене розміщувати, але я із Задоволенням хочу висловити Вам Подяку за Подарунок і за те, що він особисто зроблений Вами! ❤️🙏", - підписала відео Лоліта.

Шанувальники ж у свою чергу зауважили, що Лоліта виглядає вже далеко не так свіжо та молодо.

"Що ж ти така страшненька", "Нормальна жінка свої років. Накачає обличчя, говоритимуть, що переробила. От люди...всім догодити потрібно", "Яка ж ти стара, Лола", - написали користувачі соцмережі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно співачка Лоліта Мілявська розкрила розмір своєї пенсії, яку вона буде отримувати в Росії. 55-річна артистка зазначила, що поки не пробувала жити на ці гроші, а витрачає ті заощадження, які у неї є. При цьому вона зізналася, що дуже здивувалася, коли дізналася розмір пенсії.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Раніше Знай.uа повідомляв, після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Зазначається, що їй стало погано.
Також портал Знай.uа писав, скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.