Відома російська акторка Христина Асмус проводить карантин з донькою Настею і своїм чоловіком, гумористом Гаріком Харламовим. Під час самоізоляції Асмус часто влаштовує прямі ефіри на особистій сторінці в Instagram та спілкується з підписниками.

Останнім викладеним на сторінці фото 31-річна акторка підігріла чутки про другу вагітність. В кадрі Христина постала в одязі вільного крою. На фотографії Асмус позує в трендових широких джинсах, що поєднувала з замшевої сорочкою бежевого кольору в тон кедів. Такий провокаційний знімок викликав багато запитань у підписників знаменитості.

Христина Асмус, фото: instagram.com/asmuskristina
Христина Асмус, фото: instagram.com/asmuskristina

Останнім часом зі слів дівчини вона стала більше їсти – це відбувається не тільки вдень і ввечері, а навіть вночі. Багато шанувальників стали підозрювати дружину Харламова у вагітності. Інші користувачі помітили, що Христина лише трохи поправилася, бо стала носити подібні речі. Сама ж Асмус поки ніяк не коментує інформацію про свою вагітність.

Раніше Христина Асмус виклала фото з вагітним животом і прокоментувала: "Довго не хотіла говорити. Боялася пристріту. Викладала старі фотки. Але так не терпілося поділитися радісною новиною. Розповісти подробиці про прекрасну і зовсім несподівану для мене і моєї сім'ї подію. Про те, як життя знову поділилася на "до" і "після". Про нові відчуття, які зі мною відбуваються. Про інший розпорядок дня. І як це незвично і важко в період самоізоляції. Навіть не знаю з чого почати ... Я така щаслива! Я .... я ...... я знімаюся в новому серіалі. Серіал у форматі скрінлайф. З бомбічним акторським складом. За сюжетом я граю вагітну. Всі подробиці завтра! Фух! Аж легше стало".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного Століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою, фото. Мер'єм Узерлі поділилася з шанувальниками фото з дочкою Ларою

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини