Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нове відео, яке є фрагментом нового проекту "Божевілля", в якому вона взяла участь.

Крістіна зіграла роль вагітної дівчини в цьому дорослому серіалі. На відео, яке показала зірка, можна побачити її і ще одного актора, які розмовляють по відеозв'язку. Вони говорять про пологи, нервова Асмус пояснює хлопцеві, що це її проблема і вона сама її вирішить. При цьому її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі розмазаний макіяж, а вона одягнена в блакитну сорочку. У підписі до відео Христина розповіла про третій серії цього серіалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.