Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів пікантним знімком, на якому позує разом з чоловіком – репером Каньє Вестом.

Як видно, перед камерою світська левиця з'явилася в спокусливому світлій сукні цікавого фасону, яке підкреслило її соковиті форми. Волосся Кім розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Фото було зроблено в момент, коли Кардашьян ніжно обіймав її чоловік Каньє Вест, який дивиться не в очі, а на декольте. У кадрі можна побачити ще одну жінку, яка ніби застукала парочку на гарячому. Кім Кардашьян не підписала цей кадр, а фанати кинулися обговорювати парочку, засипає компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.