У п'ятницю, 8 травня, вийде 10 випуск реаліті-шоу “Холостяк-10”. Він буде особливо цікавим, адже головного героя чекає найважливіша подія – знайомство з мамами учасниць. При цьому зустріч відбудеться без присутності дівчат. Макс й мами будуть розмовляти тет-а-тет. Що ж розкажуть холостяку самі близькі люди, і які секрети приховують дівчата?

Макс поділився, що дуже сподівається, що його думка про учасників підтвердиться після зустрічі з мамами. Доньки часто схожі на своїх мам. Для самого Макса це буде новий і дуже цікавий досвід.
Однак завдання для холостяка буде ускладнено. Спочатку йому потрібно буде здогадатися, де чия мама. Завдання не з простих! Чи вийде у Макса дати правильну відповідь?


Під час зустрічі мами дійсно розкажуть багато цікавого про своїх дочок. Більш того, деякі шокують своїми одкровеннями. Одна з мам заявила, що у її дочки маска, і вона не така, якою здається. Інша мама навпаки, засипле питаннями самого Макса! Холостяку доведеться багато розповідати про себе, і про те, як він бачить спільне майбутнє з її дочкою. Сам Макс зазначив, що це було трохи специфічне і дивно. Про те, чия мама сподобалася герою найбільше, що він дізнався і які поради дадуть холостяку жінки, ви зможете дізнатися вже в п'ятницю, о 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.