Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила затишне відео з коханим чоловіком, сидячи вдома на самоізоляції через коронавірус COVID-19 і закликаючи дотримуватися карантину. Так, артисти і молодша донька Віри, Сара, приміряли забавну маску, сидячи на дивані, кривляючись і наспівуючи веселу пісеньку.

«Коронавірус, корона, йди з нашого району..» 🤣🌏 пожартувала Брежнєва

Фолловери засипали родину компліментами: "😂😂😂 Здається, подіяло!", "😂😂😂Все одно ви🔥🔥🔥", "Нічого собі як карантин змінює людей. Зараз ще краще стали КРАСИВІШЕ. Я товстію, а люди он кращають. Молодці💪.👏🔥❤️💯", "Як ви погарнішали на карантині 😂😂😂👏🏻", "Істерика😂😂😂😂😂", "😂Ой не можу 😂😂😂 навіть від сміху хрюкаю 😂😂", "Правильний настрій! Віра, підтримую 😁", "Нарешті з'явилася! За що тобі Костянтин Шотаєвич інтернет вирубав? Давай виправляйся, а то без тебе від нудьги померти можна!🤭🔥❤️", "Завжди дивимося на вас з посмішкою! Щасливі ви!💛".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше