Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів пікантними знімками з нової пляжній фотосесії, яка, очевидно, проходила вночі.

Як видно, перед камерою світська левиця з'явилася в спокусливому коричневому боді з тонкої напівпрозорої тканини. Цей наряд оголила ноги зірки і підкреслив пишне декольте. Її волосся розпущене і цікаво завите, а на обличчі яскравий макіяж. Кім і так і сяк крутиться перед камерою, міняючи пози, і млосно дивиться в камеру. У підписі до знімків Кардашьян розповіла про цю незвичайну фотосесію на пляжі вночі, а фанати кинулися обговорювати публікацію, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.