Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, нещодавно кардинально змінила образ та схудла, чим і любить вихвалятися на власній сторінці в Instagram, куди активно й викладає різноманітні спекотні фото та ролики.

Зокрема, 8 травня, коли чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап відзначив своє 39-річчя, щаслива кохана оприлюднила трепетну світлину, на якій вона та артист в ділових костюмах позують на фотоні жовтої корони. Фанатам така світлина припала до душі і вони засипали її тисячами лайків та коментарів стосовно того, що Потап виглядає дуже молодо.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

Варто відзначити, що через коронавірус зіркова парочка відзначає свято вдома, без близьких і друзів родини. Так, для Потапа і Насті місяць травень, мабуть, найважливіший у році: 1 травня - день народження дуету "Потап і Настя", 4 травня день народження Каменських, 8 - Олексія, а 23 травня пара святкуватиме першу річницю весілля після більш ніж 10-ти років стосунків.

Cкріншот допису

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.