На рубежі 80-90-х років на пострадянський простір хлинули мильні опери латиноамериканського виробництва, а актори та актриси, які знімалися в цих фільмах, одразу стали самими великими зірками в Україні. За хитросплетіннями сюжетів з їх нескінченними підмінами дітей, втратами пам'яті і нищенками, які виявлялися багатими спадкоємицями, стежила вся країна. Ми пропонуємо вам подивитися, як змінилися зірки латиноамериканського серіалу "Клон" за минулі роки.

Актриса Джованна Антонеллі – визнана красуня, виконавиця ролі Жади в серіалі "Клон". Ця роль стала для неї проривний, причому актрисі дісталася вона випадково: дівчина, яку планували знімати у ролі Жади, в останній момент відмовилася від зйомок.

Зірки "Клон", фото: youtube
Зірки "Клон", фото: youtube

Карла Діаз

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Тоді ще зовсім дівчинка, Карла Діаз зіграла роль дівчини-мусульманки з багатої родини, яка більше всього на світі любить золото. З часу виходу бразильського серіалу «Клон» (2001) пройшло півтора десятка років, і з підлітка Діаз перетворилася в красиву жінку. Карла Діаз прославилася в ролі корисливою дівчинки-підлітка 10 найбільш недолугих дітей російських знаменитостей

Зірки "Клон", фото: youtube
Зірки "Клон", фото: youtube

Дебора Фалабелла в серіалі "Клон" зіграла доньку Лукаса, а в реальності вийшла заміж за актора Мурільо Бенисиу, який грав цього персонажа. Деборі в 2017 році виповнилося 38 років, у неї багаторічний контракт з телеканалом «Глобу». Вона продовжує зніматися в теленовеллах.

Зірки "Клон", фото: youtube
Зірки "Клон", фото: youtube

Актор Муріло Бенісіо, який зіграв у серіалі "Клон" головні ролі Лукаса, Диогу і Лео, перестав робити публікації у популярній соціальній мережі Instagram.

Зірки "Клон", фото: youtube
Зірки "Клон", фото: youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.