Актори постійно змушені перевтілюватися і виконувати чиюсь роль. Така вже специфіка їхньої професії. Постійні грим, макіяжі, все нові і нові ролі, яких за кар'єру може набратися повноцінна сотня. Проте багатьох з них шанувальники навіть не уявляють без сценічного гриму. Люди не знають, які вони, справжні актори. Приклад іншим подала російська актриса Анна Снаткіна, яка опублікувала фото “себе справжньою”.
У своєму Instagram Снаткіна виклала фото зі своєї улюбленої фотосесії. На фотографії Анна зображена без макіяжу, і користувачі можуть оцінити її справжню, природну красу. “Одне з небагатьох фото, яке відображає мене справжню, без фешн-одягу, божевільного мэйка та іншої нісенітниці”, написала Снаткіна в описі.


Користувачі оцінили природну красу Снаткіної. І це дуже хороший приклад для інших. Природна краса дуже важлива, але її часто приховують під макіяжем, гримами, косметикою. Цікаво, чи готові інші зірки зробити фотосесію, і показати себе справжніми?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Чудового століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим чином.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "величне століття" Халіта Эргенч зробив з першою дружиною заради другий.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Чудового століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.