З'явилися подробиці скандалу в українському шоу-бізнесі 7-річної давності. Популярна поп-співачка та ведуча Оля Полякова образила свою колегу Світлану Лободу під час церемонії нагородження всесвітньо відомого журналу "Viva!". Про це Полякова розповіла під час ефіру в соціальній мережі Instagram з українським модельєром Андре Таном.

Оля Полякова та Андре Тан, скріншот Instagram

"Я оголошувала Світлану Лободу. І у мене в тексті було написано: "Сама голосиста співачка сучасності". Ну що тут такого?" – сказала співачка.

За словами Полякової, Лобода неправильно зрозуміла її слова та затаїла образу. Однак виконавиця хіта "Шлепки" поставилася до цього публічного конфлікту оптимістично.

"Після концерту вона вибухнула тирадою та написала у себе на сторінці, що я скажена кобилиця. І ми почали сваритися з нею в інтерв'ю. Коли мене запитували про неї, про цей конфлікт, я щось жартувала, а вона конкретно якусь пургу на мене гнала. Коли вона назвала мене "шаленою кобилицею", я виставила відео в Instagram, зняла свої ноги, де я плаваю у ванній, і написала: "Яка ж я кобилиця? Я русалка!" Потім ми зі Свєтою сто разів помирилися, пили вино. Це був публічний скандал, і він тривав близько року. Ми обс*рали один одного в мережах і по телевізору. Це було дуже весело", - розповіла Полякова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Оля Полякова, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Оля Полякова поділилася рецептом корисного пирога.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова поділилася головними правилами соковитого стейку на грилі.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова провела тренування, навчаючись танцювати самбу разом з Максимом Єжовим і донькою.