Джованна Антонеллі – бразильська актриса театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала милий чорно-білий кадр, на якому позує в незвичному образі. Як видно, перед камерою Джованна з'явилася в світлому вбранні, але його майже не видно, на її шиї і руках багато прикрас. Волосся актриси розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Антонеллі написала: "Добрий ранок". Шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.