Співачка Лоліта Мілявська у телевізійному інтерв'ю висловила свою думку щодо жіночої статі. Як вважає зірка естради, насправді усі жінки є сильними.

Відповідне відео було опублікованим на сторінці фан-акаунту Мілявської в соціальній мережі Instagram.

"Це ілюзія, що всі жінки слабкі. Немає слабких ні блондинок, ні рудих, ні лисих, ні брюнеток. Всі сильні, ми від природи такі", - сказала Лоліта.

Таким чином співачка виступила проти популярного упередження про те, що жінки є слабкою статтю.

Лоліта Мілявська, фото Instagram
Лоліта Мілявська, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Лоліта і прокоментувала жіночу долю і природу.

"У кожній жінці живе Раневська, ми в змозі бути трагікомічними, це наша сутність", - стверджує співачка. (Фаїна Раневська - радянська акторка, відома своїм гострим іронічним почуттям гумору).

Останнім часом Лоліта намагається осмислити багато аспектів людського життя. Нещодавно вона привернула увагу ЗМІ відвертістю про ставлення до шлюбу. Співачка прокоментувала свій теперішній стан самотньої жінки, розлученої вже вп'яте. На жаль, розлучення не було спокійним і полюбовним - колишні партнери доволі активно ділились брудними подробицями свого життя. “Я вирішила поки що утриматись від будь-якого типу стосунків”, - заявила співачка у прямому ефірі на своїй сторінці Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз, витівка переплюнула навіть Волочкову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта з Корольовою та Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери та гламуру.

Також Знай.ua писав, що Лоліта зізналася, який розмір "солдатика" у Цекало – "П'ятдесят шість – це нормально".