Відомий російський репер Тіматі – великий любитель татуювань. Фанати знають, що у нього “забите” практично усе тіло. Але в цей раз, мабуть, щось пішло не так. Тіматі виклав у своєму Instagram фото, де його рука практично повністю заклеєні пластиром.
Судячи з кількості пластирів на руці, репер, мабуть, знайшов собі нове хобі – дресирувати диких котів. Інакше дуже складно пояснити, що ж такого сталося з російською зіркою. Можливо, Тіматі перейшов дорогу чорній кішці, і вона вважає це поганим знаком? Мабуть, він сильно образив тварина.


До фотографії Тіматі додав підпис: “ніякого смислового навантаження це фото не несе”. І дійсно, якийсь прихований сенс може нести фото з рукою, заклеєною пластирами практично до стану мумії? Залишається тільки співчувати бідному російського репера, якого не люблять тварини. Чи співчувати тваринам, яким доводиться слухати “творіння” Тіматі?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський репер і засновник лейблу Black Star Тіматі (Тимур Юнусов) провів електробритвою за бровами, ніж нагадав шанувальникам свого колегу Джигана.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Решетова вперше показала обличчя маленького сина, вилитий Тіматі.

Також портал Знай.uа писав, що репер Тимур Юнусов очистив своє тіло від татуювань, фанати приголомшив.