Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Чудовий вік". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Так, в цей раз Озчивит показав незвичайне фото, яке можливо є кадром зі зйомок. Як видно, на ньому темний светр і такого ж кольору піджак, актор дивиться кудись убік з досить серйозним обличчям. У підписі до кадру Бурак написав: "Angry face #burakozcivit #burakozçivit #kuruluşosman #karasevda #fahriyeevcen #fahbur", що означає "сердите обличчя". Шанувальники зоряного красеня почали активно обговорювати його публікацію, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.