Біографія цієї учасниці реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) не зможе не розчулити. У Юлі було складне дитинство. В сім'ї дівчину не любили. Брати її били. Та й рідна мати всіляко знущалася над нею.

– У мене залишилися шрами на руках від сірників, які мати гасила об мене. Є каліцтва на обличчі від її нігтів, – каже дівчина. – У дитинстві я кожен день мріяла, як виросту і втечу з сім'ї. До проекту взагалі намагалася не згадувати, що відбувалося зі мною в дитинстві.

Найстрашніший спогад для дівчини – про сарай, де її зачиняли і саджали на ланцюг.

– Перший раз це відбулося в 7 років, – каже Юля. – Мама вивела мене на вулицю, відкрила сарай і кинула туди. Спочатку я плакала, говорила, що не хочу там сидіти. Не розуміла, за що мене закривають. Потім звикла до цього. У сараї було дуже темно, тільки через щілини в дверях трохи потрапляло світло. Найстрашніше, коли мене замикали з самого ранку до вечора. Я часто ховалася на горищі, знала, що там мене шукати не будуть. Сиділа і чекала, поки мама не поїде на роботу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На реаліті дівчина знову опинилася в сараї «з дитинства». Тільки на цей раз разом з психологом, де і згадала все, що з нею сталося. А потім спалила його, щоб символічно звільнитися від важкого минулого. Чи зможе Юля назавжди позбутися від дитячої травми – дивіться кожен понеділок в 19:00 в реаліті «Від пацанки до панянки» на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дядю Жору терміново госпіталізували після інсульту, в якому стані комік. Популярний комік максим галкін, відомий як Дядя Жора, потрапив до лікарні після інсульту

Як повідомляв портал "Знай.uа", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може трапитися всяке".

Також "Знай.uа" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину дочку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини