Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився стильним кадром, позуючи в темно-синьому костюмі і блакитній сорочці на камеру. Так, артист вирішив розповісти, що для нього означає "кохання" і як він ставиться до серйозних стосунків. Варто зазначити, що днями співачка Оля Полякова провела прямий ефір з Віталієм, погравши з чоловіком в "Правда/дія". Зірки поговорили про особисте життя артиста, яке той зазвичай тримає під сімома замками. Козловський зізнався, що у нього є наречена, незабаром вони з дівчиною планують зіграти весілля. Втім, ім'я обраниці співак так і не видав, зазначивши лише, що красуня молодше на нього на пару років, шатенка.

Для всіх, хто сумнівався: Любов — це коли ти тверезий і п'яний дзвониш одній і тій самій жінці. 💟 поділився думками Козловський

Фолловери ж засипали Віталія компліментами: "страшно Красивий 😍. Майже як мій чоловік 😜", "Ну неможливо красивий! Очей не відірвати від цієї посмішки...", "Ефір з Поляковою був неперевершений!:)", "Гарний чоловік 💋", "Ну такий Ласунчик)))", "У вас така є на прикметі?", "👏👏👏Це круто сказано", "Віталій! Ти - особливий чоловік! Ти не такий,як усі. 👍👍👍", "Оооо😱 Як можна бути таким гарним😍😍😍".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.