Відома співачка Дарія Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. Цього разу зірка виклала яскраве спокусливе фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, і похвалилася своїм ідеальним тілом.

Так, на новому знімку зоряна красуня позує на фото практично без одягу, а точніше лише в одному спідньому, та прикриває рукою свої груди, які майже випали з її одягу.

Даша Астаф'єва, фото: Новий канал
Даша Астаф'єва, фото: Новий канал

"Важливий момент для кожної дівчини, щоб декоративна косметика не шкодила здоров'ю і навколишньому середовищу", - коротко підписала світлину Астаф'єва.

Варто зауважити, що користувачам такий знімок сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона виглядає просто неймовірно, а також закликали не використовувати косметику зовсім, бо без неї їй краще.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязьову маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.