Епатажна російська модель і колишня зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу і грати роль такої собі світської левиці. Останнім часом, з огляду на карантинні обмеження, Боня приділяє ще більше уваги соціальним мережам, де безупинно розміщає різноманітні пости і відео зі своїми порадами та ″роздумами на тему″.

Висловлювання світської левиці не раз ставали приводом для критики через їхню, м'яко кажучи, нерозумність.

Цього разу російська зірка вирішила розповісти своїм фанатам про страшні змови тих, то хоче ″управляти людьми″, чипувати їз та пити кров з немовлят.

Надивившись пропагандистських сюжетів, якими кишить рунет, Вікторія Боня вирішила пофілософствувати про поголовну вакцинацію, ″репетиції коронавірусу в Лондоні″, продажі душ дияволу сильними світу цього та на інші "глибокі" теми.

Назвавши президента Мадагаскара президентом Гіблартару, Боня із розумним виглядом розповідає про те, як Біл Гейтс заплатив йому 20-тимільйонний хабар, ″щоб пошвидше народ в Африці вакцинувати″.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Боня розповіла про те, що британська королівська сім'я п'є кров немовлят а в Голлівуді влаштовують сатанинські ритуали.

При цьому зірка звично позує на камеру, поправляє волосся і закочує очі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вікторія Боня втекла з Росії після скандального відео про коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, Боня залишилася біля розбитого корита.

Також Знай.ua писав, Вікторія Боня лякає світ "теорією змови"