В 90-ті роки дійсно хороші та смішні програми на телебаченні можна було на пальцях перерахувати, тому на випуски "Маски-шоу" всі чекали з великим нетерпінням.

Пропонуємо дізнатися, як склалися долі акторів цієї програми, а також, як вони змінилися через 14 років.

Георгій Делієв

Він заснував проект, був його актором і режисером. Делієва можна побачити на концертах групи "Майстерклас". Також у 2017 році він брав участь у шоу "Ліга сміху" в якості судді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Володимир Комаров

Цей актор найчастіше поставав перед глядачами в образі українця. Пішов з проекту в 2002 році і разом з Олексієм Агопяном і створив гумористичний дует "Одеколон". З 2005 року Комаров – соліст рок-гурту "Д-ръ БрМенталь".

Борис Барський

Сьогодні його можна побачити в різних театральних постановках: "Ромео і Джульєтта", "Нічна симфонія", "Отелло", "Надто одружений таксист". Також актор видав кілька збірок віршів власного твору.

Евеліна Бледанс

Напевно всі пам'ятають чарівну медсестру, яку зіграла Евеліна. Актриса дуже затребувана на телебаченні. В якості ведучої її можна було побачити в проектах "Людина-невидимка" і "Присяжні краси".

Юрій Стицковський

Багато хто пам'ятає Юрія по іншому проекту "Каламбур", але і в "Масках" він також встиг взяти участь. Зараз колишній актор займається продюсуванням різних телевізійних передач.

Дивно, скільки пройшло часу, але знаменита мелодія "Маски-шоу" з легкістю згадується. А значить проект Георгія Делієва та компанії надовго залишиться у серцях шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Жигунов познайомив точну копію Заворотнюк зі своєю мамою – "Відносини серйозні".

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Миронов міг загинути дитиною – "острів невезіння" трапився в реальному житті.

Також портал Знай.uа писав, що зірки і творці "Назад у майбутнє" зібралися разом заради нового фільму.