Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним знімком з нової фотосесії, на якому з'явилася з новою зачіскою.

На фотографії, яку Кім зробила сама, вона позує у тьмяній кімнаті, перед камерою вона з'явилася у відвертому образі. На ній темний ліфчик, який ледь утримує пишний бюст. На цьому фото Кардашьян знову стала блондинкою, тільки не зрозуміло, перуку це або вона дійсної перефарбувала волосся, а на її обличчі акуратний макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до кадру світська левиця запропонувала фанатам конкурс. Шанувальники в захваті від нового образу моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.