Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала елегантне фото з нової фотосесії, на якому виглядає дуже молодо і свіжо.

Як видно, в об'єктиві фотографа Джанабаєва з'явилася в розкішній кімнаті, вона стоїть біля вікна й дивиться в нього. На ній витончений білосніжний костюм, який красиво підкреслює струнку фігуру, а на ногах зірки бежеві босоніжки на шпильках. Її волосся акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж і задумливий вираз. У підписі до кадру Альбіна написала: "Загубили мене?! А я максимально в реальному житті! Занадто багато стало в мережі порожньої інформації, роздумів, – не хочеться засмічувати простір і голову! Хочеться просто радісно зустрічати кожен день! А як у вас справи?". Шанувальники в захваті від нового образу красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.