Ексохоронець знаменитого американського репера Каньє Веста Стів Стануліс поділився своїм досвідом роботи з артистом. Про це повідомляє видання Insider.

За його словами, Вест виявився найпримхливішою і найвимогливішою зіркою з усіх, з ким йому доводилося співпрацювати. Стануліс розповів, що артист міг розсердитися на нього, якщо він виявиться в кадрі, коли Веста знімали папараці. Він також повідав про "дурні правила" реп-виконавця, який вимагав триматися подалі від нього, коли вони йшли вулицею.

"Нам не потрібно бути найкращими друзями, але якщо моя робота – захищати тебе, якщо щось трапиться, то я постраждаю. Якщо ти очікуєш від мене того, що я закрию тебе своїм тілом, то я чекаю хоч якоїсь поваги", - висловився Стів.

Охоронець додав, що за час роботи на Веста дізнався про його скупість щодо чайових.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашян показала інтимне фото з чоловіком Каньє Вестом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каньє Вест вирішив провести великодню службу онлайн.

Також портал Знай.uа писав, що карантин змусив Кім Кардашьян обходитися без прислуги і вона заспівала по-іншому – "Не хочу більше дітей".