Журналіст “Нового Каналу” і ведуча шоу “Таємний Агент” Анастасія Квітка провела розслідування, яке торкнулося булочок з вишневою начинкою. Ми часто купуємо їх, щоб перекусити. Це дійсно дуже смачно, проте дійсно чи це безпечно? На жаль, ні.

Анастасія Квітка сама дуже любить пити чай з булочками. Однак після розслідування вона буде підходити до вибору ретельніше. Штучна вишнева начинка може бути токсичною. У ній дуже багато різних домішок. Виробники додають в них бензоат натрію, який може стати причиною попадання в алергічне відділення лікарні, і азорубін – синтетичний барвник.

Пиріг на кефірі з вишнею, скріншот: YouTube
Пиріг на кефірі з вишнею, скріншот: YouTube


Як відрізнити натуральну начинку від штучної? В першу чергу, синтетику видає запах. У булочок з натуральної вишневою начинкою немає різкого синтетичного запаху. У них повинні бути шматочки фруктів. Крім того, з натуральної булочки при надкушуванні витікає сік. Якщо начинка схожа на желе – вона штучна.

Прем'єра 4 сезону шоу “Таємний Агент” відбудеться на Новому Каналі 1 червня в 19:00. Крім секретів пиріжків з вишневою начинкою, ви також дізнаєтеся багато корисного і про інший випічці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще