Відома українська гумористка, лідер "Жіночого кварталу", мама активної дівчинки-підлітка Олена Кравець вже давно не перебивається корпоративами з "Кварталом 95", а продовжує радувати шанувальників різними ідеями з літературних вечорів і порадами з шикарної домашньої кухні. Важко встигнути за офіційними сторінками Кравець в соцмережах вже з'явилася велика кількість фанатських сторінок, де шанувальники публікують архівні та унікальні кадри.

Так, одним вельми цікавим відео похвалився Isnta-паблік kravetsxsoul, який опублікував відео з Оленою, де вона розповідає, що можна їсти на ніч.

"Ділюся лайфхаком. Відкриваю таємниці приватного життя. Перше — потрібно купити оптигриль. Друге — потрібно їсти на ніч, але потрібно правильно...", - розповідає у відео зірка українського гумору.

Публікація фанатського пабліка про Олену Кравець, скріншот: Instagram
Публікація фанатського пабліка про Олену Кравець, скріншот: Instagram

На відео Олена Кравець поділилася рецептом страви для "пізнього вечора". Зірка приготувала рибний стейк зі спеціями, обсипавши весь процес неповторними коментарями. Шанувальники в коментарях навіть пожартували, що ролик схожий на рекламу гриля. Однак слід зазначити, що відео, судячи за даними на годиннику печі, знято ще у 2017 році.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" нарешті засвітила чоловіка і батька своїх дівчаток.

Як повідомляв Знай.uа 17-річна донька Кравець з 95 Кварталу показала ідеальне тіло і затьмарила красою навіть захід.

Знай.uа писав, подружки Кравець з Жіночого кварталу одяглися у вишиванки - краса буває різною.