З'явилася інформація, що в новому випуску українського гастрошоу "Хлебное зрелище" на YouTube-каналі Антон Васильєв, бренд-шеф ресторанів "Тайський привіт", "Китайський привіт", "В'єтнамський привіт" і Ілля Сьомін, шеф-кухар ресторанів Тin Tin і Loggerhead Bar, здивують своїми унікальними шедеврами сім'ю популярного фронтмена гурту O. Torvald Жені Галича. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Хлібне видовище, Новий канал

В основі страв – "набір фитоняши" на чолі з авокадо, а готувати шефам, згідно з правилами проєкту, доведеться в нестандартних умовах. Костюм сумоїста, зав'язані очі, стрибки на фітболі – і це тільки частина випробувань, які чекають на шеф-кухарів Антона й Іллю.

Хлібне видовище, Новий канал

Слід зазначити, що пробувати ці страви буде сам Женя та його діти - Єва та Даня. Про те, яке враження залишать кулінарні "шедеври" Антона та Іллі, а найголовніше, хто з шеф-кухарів отримає заповітні 100 доларів, можна буде дізнатися вже в неділю, 24 травня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як при запіканні картоплі можна досягти відмінного результату.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасники "МастерШеф. Професіонали-2" приймуть виклик у приготуванні дієтичних страв для людей з проблемним здоров'ям.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати справжній грузинський шашлик, який просто тане у роті.