Український репер Ярмак презентував кліп на нову пісню "На экзамен", у якій він з гумором поставився до нинішньої ситуації карантину, за якої студенти вимушені складати сесію дистанційно.

Відповідне відео музикант розмістив на своєму каналі на сайті YouTube, а також на своїй сторінці в соціальні мережі Instagram.

ЯрмаК, фото YouTube
ЯрмаК, фото YouTube

Кліп складається з комічних замальовок, на яких студенти та викладачі стикаються з труднощами або вдаються до хитрощів на дистанційному навчанні через Інтернет. Так, комусь доводиться вилазити на дерево, щоб упіймати сигнал; хтось поливає грядки у проміжках між відповідями, а хтось взагалі вдався до містифікації і зміг загуляти, поки його відеопроекція розказує по білету.

"Пам'ятаю як «горів» перед іспитами і не було відповідної пісні, щоб розслабитися!) Всім удачі на першій в житті онлайн сесії і пам'ятайте «щастить тому, кого перед викладачами не трясе»", - написав Ярмак на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Загалом, аудиторія репера лишилася задоволеною новою відеороботою, її стилем і гумористичною подачею. Однак не обійшлося без критичних зауважень.

"Загалом. Щодо самого кліпу - знятий якісно з сюжетом, і це +, але моменти з кальяном і алкоголем не радують (адже люди йдуть за тобою, і твоїми словами), це вже -. Щодо самої пісні - сенс є, але знову ж таки, слова нібито; горілка і текіла вважаю зайвими (знову ж пропаганда). І щодо звучання - спочатку треку взагалі здається що ти плачеш, та й в цілому звучить слабенько. Загалом, має місце бути, нинішній молоді подобається, але якщо звернути увагу на ті пункти, тобто про що подумати. А так, удачі в творчості", - написав стурбований користувач соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ЯрмаК перезапустив кар'єру новим альбомом "Restart"

Як повідомляв портал Знай.ua, Російський репер впарює киянам шмаття з видами Москви і збирається до України - "Скоро побачимося!"

Також Знай.ua писав, що Покійний репер XXXTentacion став батьком: у мережі з'явилися перші фото малюка.