Ведуча Нового каналу та передачі Ревізор Юлія Панкова на своєму прикладі показала, що не обов'язково купувати заміську фазенду, щоб виростити зелень. Вітаміни можна виростити на власному підвіконні.

"Ділюся своєю радістю – у мене перший власний город, – розповідає ведуча. – Я посадила насіння редиски, гороху, тархуну, базиліка, гірчиці та соняшнику. Сподіваюся, що через десять днів вже полакомлюсь зеленню".

Також вона виростила мікрогрін, який в собі має величезну кількість вітамінів.

Мікрогрін відомий як справжня вітамінна бомба! І це не перебільшення.

Зелень Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу
Зелень Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наприклад, паростки редису містять комплекс вітамінів: Е, В1, В2, С, РР, – розповідає Юля. – А ще магній і залізо. При регулярному споживанні поліпшується робота травної системи, знижується рівень холестерину. У мікрозелені гірчиці містяться калій і залізо. Вона зміцнює імунну систему, сприяє поліпшенню роботи мозку і позитивно впливає на обмін речовин".

Цю зелень треба збирати після пророщування до стану паростків. Часто її використовують шеф-кухаря, як візуальний і смаковий компонент або самостійний інгредієнт.

Зелень Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу
Зелень Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

"Мікрогрін завдяки своєму пікантному смаку добре доповнює м'ясні страви, салати і супи, – каже ведуча. – Смачно, корисно і красиво!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, провідну Нового каналу звинуватили в "страшному" злочин і викликали поліцію.

Як повідомляв Знай. ua, МастерШеф Ектор Хіменес-Браво дав самий простий і смачний рецепт у світі.

Також Знай. ua писав, що ревізор Панкова поділилася ідеєю для ідеального обіду.