Поки росіяни сидять вдома на карантині, і вже не знають, куди себе подіти, Анастасія Волочкова чудово самоізолювалася вдома у друзів. Вона регулярно викладає в своєму Instagram фотографії різних страв і вечірок, які проводяться в цьому будинку. На черговому фото Волочкова показала делікатес, який росіяни точно не зможуть собі дозволити.

скріншоти


Волочкова виклала у своєму Instagram фотографію з величезним крабом. Очевидно, готували цю страву професіонали. Цього краба цілком достатньо, щоб нагодувати величезну компанію. “Тільки б цей краб не вкусив. Прекрасний день”, підписала фотографію Волочкова.
Передплатникам Анастасії явно припала до душі ця фотографія. Фотографія набрала більше 11 тисяч лайків всього за 8 годин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.